مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن هدیه در دوران دوستی

سلام من با ایشون تو مسافرت اشنا شدم داخل یه کیف فروشی، من از یه کیف های کپی خوشم اومد و ایشونم تو مغازه بودن گفتن اینکار و دوست داری من گفتم اره گفت من برات میفرستم من جدیش نگرفتم یکبار دیگه به من گفتن که من کیف رایگان برات میفرستم شمارت بزن تو گوشی باهم بیشتر اشنا شیم و ادرس بدین. من شماره زدم تو گوشی و زنگ زدن و ادرس فرستادم
چند هفته همینجوری حرف معمولی میزدیم بعضی موقعه هام ایشون نبودن حرف نمیزدیم
و تو چت ها هی میگفتن چکاری برات بفرستم از تو مغازه و فلان گفتم همین کیف کافیه و اینا
گفتن سوپرایز دارن و چندتا چیز دیگم برات میفرستم
گفتن به همکارم ادرس و شماره بزار برات بفرستن
من شماره و ادرس فرستادم و همکارشون که خانوم بودن واسم عکس کیف و کفش میفرستاد و میگفت اقای…گفتن هرچی پسندتونه بفرستم
چند روز بعد برام ارسال کردن(کیف و شال که به قول خودشون اصله و از دوبی برام گرفتن و هندزفری اصل ایفون و یک جفت جوراب)
و چندبارم پول خواستن ب حسابم بریزن (همکارشون پیام دادن و پیام های خودشون و همکاراشون موجوده )ولی پول نریختن
و همینجوری گذشت از من عکس لخت خواستن و من ایشون چندبار پیچوندم و گفتم نمیتونم ایشونم گفتن پس منم نمیتونم باهات بمونم و اینا
چند روز باهم حرف نزدیم خودشون پیام دادن گفتن اگر دلم به دست بیاری برات همچی اوکی میکنم مغازه میگیرم برات جنس میفرستم بفروشی پولشو بعدا بهم پس بده خواستی..و گفتن بهم افتخار میکنی و اینا (هم تو چت هم تلفی)

منم برام سخت بود ولی قبول کردم ک باهاشون ادامه بدم
چندبار دیگه درخواست کردن ک براشون فرستادم و گفتم باید عکسام‌ از رو گوشیتون پاک کنین و من دیگه همچین کاری نمیکنم گفتن که اخرین باری ازت میخوام و اینا و قسم مادرشون خوردن ک عکسام پاک کنن …روز بعدش ک روز مادر بود گفتن که برای مادر چی بفرستم گفتم هیچی خودم میگیرم عصر گفتن شماره کارت بدین میخوام پولشو بزنم گفتم نمیخواد
دیگه هعی اصرار که شماره کارت بدین…من شماره کارت دادم و یک میلیون زدن ب حسابم
بعد از دو روز این اقا پیداش نبود و پیامی نمیداد و من بهشون گفتم به من پیام بدین و دعوامون شد و گفتن شما مادی هستی و منو واسه پول میخوای گفتم خودتون اصرار کردی و گفتن هرچی هست بفرستین ،همکارم ادرس میده ک شما برگردونین
همکارشون ادرس دادن و خواستن برگردونم با خود جنس یا پول و من گفتم باشه برمیگردونم
به خودشون پیام دادم گفتم من پولشو ندارم ولی دوست دارم داشته باشمشون گفتن ب من ربطی نداره و من ایشون بلاک کردم با صدتا شماره بهم پیام و زنگ که برگردونین یا جنسو یا پولشو وگرنه من شکایت میکنم تمام چت ها مشخصه منم گفتم شما با خواسته و اصرار خودتون فرستادین من نمیفرستم و بلاک کردم همه شماره هارو
ایشون میتونه از من شکایت کنه بخاطر یک میلیون پول و ی شال و کیف وسایل؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

لزومی به این همه توضیح نبود. با توجه به اینکه خودشون با میل و رضای خودشان فرستادند اینها در حکم هبه و کادو هستند اگر هم شکایت کنند نتیجه نمیگیرند