مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری

سلام بیست سال پیش اومدم مرخصی و نتونستم ادامه خدمت برم، مریضی خفیف کلیه هم دارم بیست سال خونه نشین و از پدر و مادر پیرم محافظت میکنم، هیچ حساب بانکی و پولی هم ندارم بیست سال آرزوی مرگ کردم هیشکی بهم کار نداده با وضعیتم، ضمنا بعد از فرار سه سال عضو بسیج بوده ام، لطفا منو از شرایطی که قرار دارم نجات بدهید،، کارت ملی هوشمند و شناسنامه بهم ندادند،، شناسنامه ام گم شده قدیمی و کارت ملی قدیمی،، ممنون میشم راهنمایی ام کنید منو از این دنیای تاریکم نجات پیدا کنم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

از نظام وظیفه سوال کنید احتمال دارد مشمول معافیت شده باشید.در هر حال صرف فرار از خدمت دلیل بر عدم ارایه مدارک هویتی نمی شود.حتی حساب بانکی داشتن هم ارتباطی به موضوع خدمت سربازی شما ندارد.شما از همان ثبت احوال محل صدور شناسنامه خودتان تقاضای صدور شناسنامه و کارت ملی المثنی را مطرح کنید و بعد از اخذ مدارک هویتی جهت افتتاح حساب بانکی اقدام کنید.به هر حال شما برداشت و تصور اشتباهی از موضوع خدمت سربازی در ذهنتان داشتید.هیچ کدام از مواردی که مطرح نمودید ارتباطی با موضوع فرار شما از خدمت ندارند.حتی در حال حاضر هم می توانید به راحتی از نظام وظیفه جویای وضعیت خودتان شوید و مطمین باشید که کسی شما را به خاطر اینکه 20سال پیش از خدمت فرار کردید مواخذه نمی کند و مشکلی برایتان به وجود نمی آید.حتی همانطوریکه گفتم احتمال اینکه در طی این مدت شما از ادامه خدمت معاف شده باشید هم زیاد است و چه بسا بتوانید متقاضی پایان خدمت بشوید.