مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام

همکارم میخواد وام بگیره، من هم میخوام ضامن بشم. چه ضمانتی ازش بگیرم که اگه اقساطش رو پرداخت نکرد دستم به جایی بند باشه، بتونم یه اقدامی انجام بدم ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است با مراجعه به دفتر اسناد رسمی، نسبت به تنظیم قرارداد ضمانت اقدام نمائید و ضمانت اجرای این قرارداد نیز سفته و چک باشد و مشخصات کامل آنها را در قرارداد قید بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند چک دریافت گردد
همچنین، قرارداد تخصصی تنظیم شود تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

چک یا سفته به مبلغ وام از ایشان بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در دفتر اسناد رسمی تعهد نامه محضری بگی ید و چک با سفته ضمانت و با شاهد مرد

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام علی القاعده تا زمانی که شما اقساط معوق رو پرداخت نکنید دستتون به جایی بند نیست
بعد از پرداخت اقساط با اخذ رسید از بانک میتونید علیه وام گیرنده اقامه دعوی حقوقی کنید

امین یزدان پناه

جناب آقای امین یزدان پناه :

با سلام کاربر محترم شما میتوانید از ایشان چک یا سفته جهت تضمین واریز اقساط دریافت کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر همکار شما اموال نداشته باشد گرفتن چک یا سفته یا قرارداد هیچ سودی برای شما ندارد چرا که در نهایت مالی برای توقیف ندارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید چک‌ یا سفته و تعهد محضری بگیرید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام سفته به اندازه دوبرابر مبلغ وام بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بین خودتان قرارداد ببندید یا چک و سفته هم می توانید از وی اخذ نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازی به گرفتن ضمانت نیست چرا که کار ضامن همین است که اگر وام گیرنده اصلی مبلغ اقساط را پرداخت نکرد ضامن پرداخت کند شما بدون گرفتن ضمانت و نوشتن قرارداد هم میتونید مبالغی را بجای ضامن پرداخت میکنید از وی بگیرید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
اگر ایشان پرداخت نکند، شما موظف به پرداخت هستید. سپس حق طرح دعوا مطالبه وجه تا میزان پرداخت شده را دارید. پس لزومی به اخذ رسید خاصی بابت این موضوع نیست. اما جهت اطمینان و عدم ضرر خودتون، وجه التزام عدم پرداخت هر یک از اقساط تعیین کنید با مبلغ متناسب و کافی.

موفق باشید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام چک صیادی بگیریدوذکر کنید بابت ضمانت وام

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دو یا سه برابر. چک بگیرید تا دستان به جایی بند شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با او قرارداد ببندید که اگر سه قسط از او عقب افتاد و بانک از شما گرفت برای هر سه قسط یک سفته به اندازه سه برابر اقساط سفته بگیرید
یا ملکی ازش در رهن خودتان قراردهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. قرادادقانونی بهمراه چک یا سفته.
یااخذ وثیقه

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.تنطیم قراردادقانونی بهمراه چک ،سفته یا وثیقه

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شما هم با ضمانت ايشان وام بگيريد به همان ميزان
يا سند رسمي در دفترخانه تنظيم فرماييد

ناهید علائی

سرکار خانم ناهید علائی :

با سلام و درود
به میزان مبلغ وام درخواستی ایشان چک و یا سفته به عنوان ضمانت از ایشان دریافت نمایید و حتما قراردادی با ایشان دراین خصوص تنظیم نمایید و به صورت کتبی ذکر نمایید که در صورت تعویق در پرداخت اقساط، چک یا سفته به اجرا گذاشته خواهد شد.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، ضمانت افراد همیشه دردسرسازه، وثیقه ملکی بگیر

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اقدام به دریافت سفته یا چک نمایید و حتما قراردادی هم در این خصوص تنظیم کنید

عباسعلی باقیان

جناب آقای عباسعلی باقیان :

سلام علیکم
1-دریافت چک و یا سفته به میزان بیشتر از ضمانت 2-اخذ تعهد محضری 3- شاهد گرفتن و اخذ امضا به همراه کدملی

عباس جاوید

جناب آقای عباس جاوید :

با سلام
چک با مبلغ وام .سفته. ویا قرار داد مکتوب با تعیین وجه التزام در صورت عدم پرداخت.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، چک صیادی ازشون دریافت کنید به میزان کل مبلغ وام و خسارات احتمالی تاخیر که در آن چرا عدم پرداخت با فوریت بتونید نسبت به اموال یا جلبشون اقدام کنید .

مهري  رجبيان

سرکار خانم مهري رجبيان :

سلام احساسات و رودربايستي را کنار بگذاريد و با بدبيني تمام ضمانت کنيد. بدبيني در مورد اين که ممکن است، شخصي که ضمانتش را مي‌کنيد در آينده مفلس شود و نتواند بدهي خود را بپردازد. در اين صورت شما بايد بدهي را بدهيد. آيا از عهده اين کار بر مي‌آييد؟تا جايي که مي‌توانيد بابت ضمان، وثيقه عيني ندهيد؛ يعني خانه‌اي که بازحمت زياد خريداري کرده‌ايد و امثال آن را در رهن بانک نگذاريد و با علم به اين کار را انجام دهيد که ممکن است وثيقه‌تان را از دست بدهيد. شرايط پرداخت دين را به خوبي مطالعه کنيد و به سادگي ضامن کسي نشويد. ميزان دين را بدانيد و شرايط پرداخت آن را بررسي کنيد. در نهايت از بدهکار هم ضمانتي مانند چک يا سفته و ... براي خود بگيريد تا اگر روزي بدهي‌اش را نداد و شما مجبور به پرداخت آن شديد، بتوانيد مبلغ را از او پس بگيريد.

عباسی عزت آبادی  محمد

عباسی عزت آبادی محمد :

سلام شما می توانید یک فقره چک و یا سفته به مبلغ کل اقساط دریافت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

گرفتن ضمانت توافقی است. به هرحال اگر ضامن شوید مسئول پرداخت خواهید بود . چک صیادی با ثبت در سامانه بهتر است .

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام
میتونید به ازای مبلغ وام چک از ایشان دریافت نمایید