مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ورثه

سلام.ازپدرمان یه خونه به ما رسید که خونه به اسم من وبرادرم بود.وهیچ وصیت نامه ای وجودنداشته اگهم بوده من درجریان نبودمولی خونه سه دانگش به اسم من بوده اون موقع من حدود8سال سن داشتم که برادرم ومادرم خونه رو مفروشن وتابه الان که حدود 28سال میگذره چیزی به من داده نشده.آیا میتونم ازطریق قانونی اقدام کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مادر به عنوان سرپرست شما اجازه فروش نداشته و در صورت فروش نیز باید ملک جایگزینی برای شما تهیه میکرده یا مبلغ را بعد از رسیدن به سن قانونی به شما می داده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه دعوا و پیگیری موضوع
توسط شما وجود خواهد داشت