مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور

سلام در قرارداد من تاریخ20اسفند 99 زمان تنطیم سند وهمان تاریخ تصویه کامل ثمن معامله بود که عدم حضور گرفتم فروشنده نیامد 2سال بعد عدم حضور فسخ قرارداد خواست دادگاه بدوی محکوم شد ولی تجدید نظر منو محکوم کرد گفته مبلغی از ًثمن معامله را نگرفته پس عدم حضور چه میشود

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حکم دادگاه تجدیدنظر قطعی است . اگر مدرک جدیدی دارید اعاذه دادرسی نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره میباشد