مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین

سلام پدربزرگم زمین به شخصی قول فروش داده بود اون مبلغی 20 درصد زده بود پدربزرگم پشیمون شده بود
طرف زرنگی کرده پول کامل یک جا زده ولی پدربزرگم اخطار داده بود اون زمین متروکه هستش ولی آن شخص حول هوش 150 میلیون هزینه روش کرده
زمین هم سند نداره ولی آب برق هنوز به اسم پدربزرگم هست و طی معامله قولنامه نشده
4 ماهی هست از این برنامه گذشته چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد تنظیم نشده باشد معامله انجام نشده است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم قول فروش و قولنامه � مبایع نامه و فروش متفاوت و منفک می‌باشد