مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

باعرض سلام وخسته نباشید.من نزدیک به یسال درخواست طلاق غیابی دادم چون همسرم متواری بودبه علت سرقت.دزدی واعتیادشدیدبه موادمخدر.من 22سال ازدواج کردم ودارای 3فرزنددودختر18و14ساله ویک پسره سه ساله ام.وهمسرم ازروزی به پسرم بدنیاامدهیچ پول وخرجی به منوبچهام نمیدادن وسه سال است که بامن زندگی نمیکنن وهمیشه درحال فرارازقانون هستن بخاطره کلاهبرداری وغیره دیگه خسته شدم بخاطره همین چون خبری ازوی ندارم درخواست طلاق غیابی خودمودادم باهمراه استشادیه محلی شورادهیاری محل زندگیم وباتعیدیه شوراوفرماندارشهرمون زمینه پروندم کردم وتواین یسال درهیچکدوم ازجلسات دادگاه حضورنداشتن آیامیتونم طلاق خودموراحت بگیرم خدای خسته شدم 32سالمه چه قبل ازبدنیاامدن پسرم نه خرجی دادن بهم چه بعدازاون بارهابه زندان افتادن سابقه دارن.لطفاراهنمایی بفرمایین باسپاس فراوان.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام و احترام
پروسه طلاق کلاً طولانی است و کار راحتی نیست ولی با مدارکی که ذکر فرمودید احتمال موفقیت بالا می باشد.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام از بابت عسر و حجر بله امکان پذیر هست و نبود ایشان

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قاضی با توجه به مستندات و ادله در این خصوص تصمیم‌ میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمال آن وجود دارد شما نیز می‌توانستید اقدامات دیگری مانند مطالبه نفقه انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود با توجه به توضیحاتی که دادید از تجارب یک وکیل استفاده نمایید در صورت عدم توافق خیلی زمانبر خواهد شد