مشاوره حقوقی رایگان - سرقت تعزیری از زوجه

سلام روز به خیر در پناه خداوند مهربان باشید من با خانومم 6 ماه ازدواج کردیم و از همسر سابقشان دو سال و نیم بابت خیانت و دست بزن جدا شدن و بعد طلاق هم سه تا بچهاشون پیش خانوم بنده بودن در شهر میناب بندر عباس ولی از ان موقع که متوجه شد ما ازدواج کردیم و خواست تهران بیاید بچهارو گرفت و بابت وسایل خانه بعد سه ماه اعلام سرقت کرد که خانوم بنده چون بسیار راستگو هست به دادیار پرونده گفته چیارو برای اون بوده برده و میتواند بیاد ببرد بماند که همه چیو دوتا دوتا نوشته بود و پسر بزرگشون هم امده و به دادیار گفته که مادرم به خاطر ما برده وسایلو ولی باز دادیار روی اتهام پا برجاست هرچیم میگیم اینا زنو شوهر بودن استرداد باید بشه نه سرقت دیگه چیکار باید میکردیم نکردیم قرار نهایی: مباشرت در سرقت مستوجب تعزیر یک دستگاه تلویزیون سامسونگ و یک دستگاه یخچال سامسونگ و یک عدد پنکه و چهار عدد پتو و دو عدد فرش دوازده متری و یک دستگاه کامپیوتر و ظروف آشپزخانه و یک عدد هواپز که شاکی حاضر به بیان دقیق تعداد و مشخصات و نوع و ارزش اموال برابر صورتجلسه برگ 77 پرونده نبوده است موضوع شکایت آقای .......... فرزند ........... پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت، نظر به محتویات پرونده و با عنایت به دلایل حاصله بدین شرح: 1. شکایت شاکی 2. گزارش ضابطین 3. اقرار متهم مبنی بر اینکه اموال یاد شده در مالکیت شاکی بوده و اموال را از طریق بارگیری با کا کامیون به تهران ارسال نموده است و هم اکنون در تهران و تحت تصرف ایشان میباشد لذا بزه انتسابی محرز بوده و با تو جه به انطباق موضوع مانحن فیه با ماده 656 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات 1375همچنین مستند ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 با اصلاحات بعدی قرار جلب به دادرسی متهم صادر و اعلام می گردد

پاسخ ها :

قرشی یزدی  سیدمحمدعلی

قرشی یزدی سیدمحمدعلی :

استان :

سلام .این صرفا قرار جلب به دادرسی هست وموضوع بعد از صدور کیفرخواست در دادگاه رسیدگی میشه ...اونجا دفاع کنید که اموال مربوط به زوجه بوده وسو نیت نداشته واز طرفی مال عیر رو به طور پنهانی نبرده تا مشمول سرقت بشه

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بين زن وشوهر اثبات خيانت درامانت وسرقت بسيارمشكل است زيرا اموال رابهمديگر نميسپارندكه اين اوصاف برانها مترتب گردد
ضمنا دادگاه ملزم به تبعيت ازمفادكيفرخواست نيست و صدورجلب به دادرسي قطعا دليل مجرميت نيست
پس نگران نباشيد