مشاوره حقوقی رایگان - آیا قاضی قانونا میتواند مرد را ملزم کند در شهری که همسرش میخواهد خانه برای نفقه بگیرد

باسلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز. هشت سال پیش ازدواج مجدد کردم با حکم دادگاه. و این هشت سال دو همسرم با هم مشکلی نداشتند. چندماه پیش بین بنده و همسر اولم یک سری کدورت پیش آمد. ما چندماه قبل از این ناراحتی ها به اصرار همسرم به خانه ای که پدرش برای او ساخته بود اثاث کشی کردیم شکرآب ما بخاطر همین خانه ی پدرزن شد. الان دادخواست تمکین دادم قبل از ناراحتی ساکن کاشان بودیم بنده راننده کامیون هستم آدرس ثبت ثنای بنده در کاشان ذکر شده حالا چند ماهی است به تهران آمده ام و در دادخواست تمکینم قولنامه منزلی که در تهران اجاره کرده ام ضمیمه کردم وکیل داشتم اما قاضی در جلسه دادگاه گفته بعد از بیست و دوسال زندگی در کاشان که نمیشود زن را به شهر دیگری برد و گفته چون ثنای بنده آدرس کاشان است و بنده هم کارمند نیستم و اوایل زندگی مان هم نیست نمیتوانم تقاضای تمکین از همسرم در شهر تهران داشته باشم و موظفم در همان کاشان و در ظرف ده روز منزل تهیه کنم و عرض کنم که بنده هیچ شرطی زمان عقد نداشتم و حق سکونت با خودم است و نیز قبلا با همان همسر در طی سالهای زندگی مشترکمان چهار سالی بندرعباس زندگی میکردیم دو سال شیراز سه سال اطراف یزد و مابقی این سالها در کاشان سکونت داشتیم حال سوال بنده این است صرف داشتن همسر دوم و مطالبی که قاضی بیان کرده میتواند جناب قاضی چنین حکمی بکند ؟ و این حکم منافاتی با شرع و قانون که زن موظف است طبق خواست زوج تمکین کند ندارد؟ آیا اگر چنین حکمی صادر کند با اعتراض بنده در تجدیدنظر قطعی میشود یا رای قاضی رد خواهد شد؟ در ضمن میشود اطراف شهر کاشان باشد یا خیر باید حتما خود شهر کاشان باشد ؟ آیا قاضی با نظر همسرم میتواند باز بنده را ملزم کند که در یک منطقه خاص در شهر کاشان که مدنظر همسرم است منزل تهیه کنم؟ ضمنا شهرهای گفته شده در سوالاتم فرضی میباشد. باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

بهتر ه سوال و خلاصه بنويسيد
ضرورتي به كل پرونده نيست