مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

سلام وقتتون بخیر
فرزند دختر بعد از جدایی والدین تا چند سالگی به اجبار باید با پدر زندگی کنه و خودش نمیتونه به اختیار یکی از والدین رو انتخاب کنه؟
2-دختر 9 ساله ای که با مادر زندگی میکنه رو دادگاه مجبور میکنه بدون اینکه خودش موافق باشه به ملاقات پدر بره ..
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند؛
اجباری نیست
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

9 سالگی
خیر
اما می‌تونه وقت ملاقات تعیین کند یک ساعتی در یک جایی مثل کلانتری همدیگر را ملاقات کنند
پدر و فرزند را نباید از ملاقات همدیگر محروم کرد