مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام من یک فرق به کسی چک دادم نصف پول چک را پرداخت کردم الان طرف رفته از دست من شکایت کرده توقیف اموال بگیره من باید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دردادگاه اثبات کنید که بابت چک موصوف مبالغی را پرداخته اید تا از طلب اصلی کسرگردد

ناهید علائی

سرکار خانم ناهید علائی :

سلام و درود
در خصوص چک که چاره ای جز پاس کردن چک ندارید و در شکایت ایشان و همچنین در صورت عدم توانایی پرداخت به صورت یک جا جهت پیشگیری از توقیف اموال شما دادخواست اعسار بدهید در صورت پذیرش اعسار به صورت اقساطی پرداخت نمایید.
اما درخصوص پرداخت نیمی از مبلغ چک به صورت نقدی ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه اقدام نمایید . برای توضیحات بیشتر با مشاوره تلفنی اقدام بفرمایید.