مشاوره حقوقی رایگان - آیا قرارداد دستی اعتبار لازم را دارد

سلام.اگر یک زمین مسکونی برای ساخت به یک پیمانکار واگذار گردد و یک قرار داد دستی ما بین آنها نوشته شود مبنی بر اینکه کلیه حوادث و خسارات بر عهده پیمانکار می باشد آیا این قرارداد دستی اعتباری دارد؟اگر دارد نام صاحب زمین و پیمانکار با چه عنوانی ذکر شود تا کلیه مسئولیت ها از صاحب زمین ساقط گردد.تشکر از پاسخگویی شما و وقتی که برای پاسخگویی گذاشته اید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر صحیح وبرمبنای قانون تنظیم گردد بله.
توصیه میشود تنظیم آن را بعهده وکیل بسپارید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر قراردادی چه رسمی باشد و چه غیررسمی باشد دارای ارزش و اعتبار قانونی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید قرارداد تخصصی و با ذکر تمام شرایط تنطیم نمایید