مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالک ملک مسکونی برای دریافت اجاره

با سلام خدمت وکلای عزیز. من و همسرم به مدت 7 سال در یکی از منازل برادر همسرم سکونت داشتیم و اصلا صحبت مبلغ برای رهن و اجاره و اینا نبود و هیچ قراردادی هم نوشته نشد. امسال ما بخاطر مشکلاتی که بینمون پیش اومد منزل ایشان را تخلیه کردیم. الان بعد از 5 ماه که از تخلیه منزل ایشان میگذره و الان هم اونجا رو داده اجاره، این 5 ماه به هر بهانه ای واسه ما ایجاد مزاحمت کرده و حالا هم رفته یه شکایت تنظیم کرده ک 7 سال اجاره پرداخت نکردید. حالا سوال من از وکلای عزیز اینه که چطور از طریق قانون سر این شکایت این آقا رو سر جاش بشونم که دیگه مزاحم ما نشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید اجاره بها مالک را با جلب نظر کارشناس پرداخت نمایید
یا شما باید اثبات نمایید که بصورت مجانی و با رضایت مالک در خانه بوده اید
و

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اجرت المثل ایام تصرف طبق نظر کارشناس رسمی بایستی پرداخت گردد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
تکرار شده و پاسخ داده شد .
موفق باشید .