مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه قبل از طلاق

سلام من و همسرم اختلاف داریم هیچکدوم واسه طلاق اقدام نکردیم من تازه میخوام واسه مهرم اقدام کنم ایشون منزلو ترک کردن. مطمینا بعد از اینکه برگه درخواست مهر بهشون برسه دعوای طلاق تازه شروع میشه من میتونم جهیزیمو از خونه ببرم الان؟ چون ایشون که نیستن منم میترسم یکروز من بیرون باشم بیان قفل در عوض کنند و منو راه ندن و برای جهیزیم دستم به جای نرسه چکار کنم. ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بهتر است اقدام قانونی جهت بردن جهیزیه کنید.

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

سلام
بله مي توانيد

پرسشگر :

سپاس

پرسشگر :

همون چیزی که میترسیدم اتفاق افتاد قفل در عوض کردن حالا چه جوری جهیزیمو بگیرم هنوز برای طلاق اقدامی نکرده؟ فقط من ترک انفاق شکایت کردم ایا روز جلسه در شورای حل اختلاف به من اجازه میدن برگردم خونه؟ یا جهیزیه رو ببرم؟

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.آنچه ازاموال که متعلق بشماست ,شما هرنوع تصرفی می توانید بکنید.وبه هرمکانی می توانید ببرید.ولی احتیاطا قبل انتقال ازکل اموال موجود فیلمبرداری وبا حضورحد اقل دوشاهدانتقال انجام گیرد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام کلید ساز ببرید در را باکنن

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام دادخواست استرداد جهیزیه طرح نمایید