مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام چند روز پیش کارت شناسایی منو گرفتن برای حجاب توسط امنیت اخلاقی برای گرفتن کارت ملی گفتن برو دادگستری کل اونجا هم رفتم چند تا امضا دادم و نامه تحویل کارتمو دادن بعدش تو ثنا یه ابلاغیه ( که زیر میفرستم ) جریمه اومد آیا این ابلاغیه سو پیشینه هست ؟ برای سفارت مشکل ساز نمیشه که درخواست ویزامو رد کنن؟
در خصوص اتهام خانم ...... فرزند .... مبنی بر کشف حجاب در اماکن ،معابر و انظار عمومی موضوع گزارش مرجع انتظامی با توجه به اوراق و محتویات پرونده و تحقیقات بعمل امده از جمله: گزارش و تحقیقات مجع انتظامی و اظهارات توام با اقرار متهم و دفاعیات بلاوجه وی و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده ارتکاب بزه انتسابی از ناحیه متهم را محرز و مسلم دانسته و به استناد مواد 2,3,10,12,13,14,18,19,37,38,83,86،140و144 همگی از قانون مجازات اسلامی 1392 و اصلاحی 1399 و تبصره ماده 638از قانون تعزیرات 1375 و غصلاحی 1399 و نظر به لزوم اعمال حداقل حبس مقرر در قانون برای رفتار های مجرمانه و تبدیل حبس کمتر از 91 روز به مجازات های جایگزین حبس و بیم تجربی متهم حکم بر محکویت متهم به پرداخت مبلغ چهار میلیون ریال جزای نقدی جایگزین ده روز حبس تعزیری در حق صندوق دولت صادر و اعلام منماید.رای صادره حضوری و با توجه به درج مجازات قطعی میباشد .متذکر میگردد در صورت عدم پرداخت جزای نقدی مذکور و مجازات حبس به اجرا در خواهد امد.ضمنا به عنایت به اینکه تطبیق عنوان مجرمانه با عمل ارتکابی با دادگاه میباشد عنوان مجرمانه ارتکاب فعل حرام در اماکن عمومی ( موضوع ماده 638 از قانون تعزیرات 1375) به عنوان خاص مجرمانه کشف حجاب بانوان در اماکن عمومی (تبصره ماده 638 از قانون تعزیرات 1375) اصلاح و تطبیق داده شد
شعبه 117 ...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است