مشاوره حقوقی رایگان - چک‌ ضمانت‌ به‌ شخصی‌ که‌ تو بانک‌ ضامنم‌ شد

با‌سلام‌،دردادگاه‌حقوقی‌محکوم‌شدم‌واعتراض‌تجدیدنظرخواهی‌کردم‌وبعددردادگاه‌کیفری‌خیانت‌درامانت‌شکایت‌کردم‌وبعدازچندجلسه‌که‌شاهدهم‌بردم‌طرف‌مقابل‌درحضوربازپرس‌قبول‌کرد‌که‌چک‌بابت‌ضمانت‌وام‌بوده‌وهیچ‌طلب‌شخصی‌ازبنده‌نداردودرضمن‌هیچ‌پولی‌هم‌ازحسابش‌بانک‌برداشت‌نکرده‌وتوسط‌بازپرس‌صورتجلسه‌شدوبازپرس‌گفت‌شعبه‌حقوقی‌بگذارروپرونده‌که‌گذاشتم‌وازبازپرس‌سوال‌کردم‌اگه‌رضایت‌بدم‌تو‌اون‌پرونده‌به‌مشکل‌نمی‌خورم‌گفت‌نه‌دیگه‌بااین‌صورت‌جلسه‌اونم‌‌بابت‌چک‌رضایت‌داده‌به‌شماولی‌الان‌دادگاه‌تجدید‌نظر‌همون‌رای‌بدوی‌را‌تاییدکرده‌لطفا‌راهنمایی‌کنید‌با‌تشکر