مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه زن

خانمی در خانه همسرش زندگی کند فرزندی ندارند و تا الان هزینه ها و نیازهای خودش رو خودش پرداخته باشد به غیر از خوراک که شوهر تهیه کرده برای منزل. و شوهر همیشه برای هزینه های دیگر زن میگوید ندارم و چون زن سرکار میرود شوهر خیلی به اینکه درامد بیشتری داشته باشد اهمیت نمیدهد.

آیا زن درخواست نفقه کرده باشد از طریق دادگاه، شوهر هزینه ای بابت نفقه باید پرداخت کند به زن یا چون در خانه شوهر زندگی میکند تعلق نمیگیرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

نفس زندگي زن در خانه همسر ثابت كننده تهيه مسكن او توسط شوهر است نفقه اجزاء مختلف و متعدد دارد مثل هزينه هاي ناظر بر تهيه لباس ،دارو و درمان ، خوراك خلاصه هر انچه عرفا زن نياز دارد كه بايد متناسب با شان و شؤو نات وي تهيه شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله درهر صورت مرد مکلف به برداخت نفقه همسر خود هست و درامد زن متعلق به خودش است