مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و کلاهبردای

باسلام
بنده با یک خانم قرار گذاشتیم وام ازدواجش رو برداریم من ضامن بشم بعد از واریز وام مبلغ صدو سی میلیون بریزه بحساب من و اقساط وام برعهده من باشه بین خودمون قراداد نوشتیم سفته هم امضا کردیم .بعد از واریز وام خانم بدون اطلاع من وام رو بحساب همسرش واریز کرده بود همسرش به من پیام داد بیا بانک سفته ها رو هم بیار وقتی من رفتم سر قرار با فریب دادن من سفته ها و مدارک رو گرفت و پاره کرد و من رو کتک کاری و متواری شد دوربین های بانک فیلم رو ثبت کردن .لطفا بفرمایید من چه درخواستی بدم کلی هم بهم فحاشی و توهین کرده پیامکش هست ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی و توهین و فحاشی از نامبرده شکایت نمایید ،از طریق دفاتر خدمات قضایی