مشاوره حقوقی رایگان - برررسی لازم الاتباع بودن دستور اداره اجرای اسناد رسمی بابت موجودی حساب متوفی

سلام وقتتون بخیر
حساب مشتری ابتدا به دلیل فوت بلوکه گردیده و در ماههای بعد به دستور اداره اجرای اسناد رسمی بلوکه گردیده است و در این مرحله واحد اجرای اسناد رسمی دستور پرداخت موجودی حساب متوفی به اداره ثبت اسناد و املاک را دارد
حال با شرایط مزیور نظرتون رو راجه به تطابق دستور اداره اسناد رسمی با قانون و لازم الاتباع بودن یا نبودن آن را با اعلام بند قانونی مربوطه اعلام فرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شخصی فوت می‌نماید ابتدا می‌بایست دیون آن پرداخت شود