مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و حضانت

باسلام،همسربنده مدت‌زمان است که تمکین نکرده وبصورت قهریه منزل پدرش به شهرستان رفته،وبنده3مرتبه برای بازگشت ایشان وبچه ام رفتم وخواهَش وتمناکه برگرد:ایشون گفتند،به شرطی که حق طلاق به من بدهید،ومادرش گفت اگرحق طلاق روبه زنت بدی به20روزدیگه طلاقوگرفته،شماحق طلاقوبگومیدم مادرزنم،وقتی من ومادرش وایشون دفترخانه رفتیم وگفتم ،حق طلاق روبه مادرت میدهم،چون شماقدرت تصمیم گیری ندارید!هردقیقه میگی بریم منزل خودمان،نیم ساعت دیگه میگه نه طلاق میخواهم،ودرنهایت چون ایشون درخواست طلاق داده بودند طلب مهریه کرده بودن کارت بانکی وحسابهای منوقفل کرده بودن وایشون گفتن حضانت بچه روباید،مادام العمر،به من بدهیدتارضایِت بدم کارتتان روبازکنن،وایشون مهریه خودرابخشیدند ومن حضانت بچه رابه ایشون دادم وبرادربزرگش وکالت طلاق رادان برادربزرگش!وبعدازاستعلام کارت وحسابی بازشدوبنده1ماه دیگررفتم شهرستان دنبال ایشون که ساعت5صبح رسیدم شهرستانشون ورفتیم تواتاق آخری که تاصبح ساعت 9خوابیدیم وظهرایشون گفتن بلیط رزوکن بریم سرزندگیمون وهنگامی که اثاثشوجمع کردبریم مادرشون خیلی خوشحال باشند داریم میریم سرزندگیمون دخترشوتهدیدمیکردکه،بری دیگه نه مادرانه پدر،دا ری واونم پشیمان شدهمسرم وخودم آمدم تنهایی 1ساعت بودحرکت کرده بودپیامکی ارسال کردمبنی برطلاق که امضاوکیل بنده که برادربزگشون بودنبودپای طلاقنامه ضمن اینکه ایشون درخواست طلاق دادن ایامهریه به ایشون که درخواست طلاق ازطرف ایشون بوده ،ایامهریه بهشون تعلق میگیره ویاطلاقنامه ای که وکیل بنده امضاکننده موردقبول میباشد؟؟ممنون اززحماتتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر بخشش مهریه در دفترخانه صورت گرفته باشد ، دیگر نمی تواند اجرا بگذارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زوجه قبلا مهریه خود را بذل و ابرأ کرده باشد امکان مطالبه مهریه وجود نخواهد داشت