مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی پرونده کیفری

سلام خسته نباشید
5 روز مهلت دفاع از اتهام انتسابی رو دارم در یکی از شعب بازپرسی مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع،متاسفانه قادر به حضور نیستم با وجود اینکه مستندات محکم و جامعی برای دفاع از خودم دارم،از طرفی مثل اینکه وکیل تنها هم در جلسه تفهیم اتهام نمیتونه حضور پیدا کنه و حتما باید موکل باشه،سوالم اینه که اگر من لایحه بزنم،و بعد رای صادر بشه،اون رای دیگه باز غیابی به حساب میاد؟که من بتونم بعدا واخواهی بزنم روش یا بخاطر لایحه ای که میزنم دیگه رای غیابی نیست،و اینکه ایا در واخواهی هم باز وکیل میتونه حضور داشته باشم یا باز اونجا هم متهم باید باشه؟و اخرین سوال ایا من با واخواهی به حق خودم میرسم؟چون قاضی وقتی رای میده خیلی به ندرت رای خودشو عوض میکنه چه واخواهی باشه چه تجدید نظر،ممنونم دوستان

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد