مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو معیوب

با سلام من خودرویی خریداری کردم بعد از خرید متوجه چند ایراد شدم که فروشنده دروغ گفته بود خواستم معامله رو فسخ کنم که فروشنده قبول نکرد و گف پول رو خرج کرده.موقع تعویض پلاک متوجه شدم موتور خودرو غیر قانونی تعویض شده و در برگ سبز نوشته نشده برگ کمپانی هم ندارد الان شکایت کردم میخواستم بدونم امکان داره فروشنده ادعا کنه پول نداره معامله رو فسخ کنه و فقط خسارت میدهد؟
چون نظر کارشناس به نفع من هست و من فقط فسخ قرارداد رو میخوام
و اینکه حدودا چقدر زمان میبره تا رای دادگاه؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مراتب فسخ از طریق اظهارنامه به فروشنده اعلام و در صورت عدم همکاری از طریق دادگاه اعلام آن را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه نکرد دادخواست دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت صدور حکم ایشان بعداً می‌تواند دادخواست اعسار دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر خودرو معیوب باشد و معایب خودرو توسط کارشناس رسمی مشخص گردد با شرایط خاصی امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت
و شما باید الزاما ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید

و شما میتوانید قرارداد را فسخ ننمایید و مطالبه خسارات را نمایید