مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و تقسیط

سلام وقت بخیر
من به یک شخصی بدهکار شدم حدود 140 میلیون تومان بعد جلسه رسیدگی و حکم قطعی درخواست اعسار و تقسیط زدم که یه ابلاغیه از شورای حل اختلاف قسمت صلح و سازش اومد و رفتیم برا تقسیط اما اونجا پیش قسط و زدن 50 میلیون و ماهی 5 تومان تا آخر بهمن مهلت دادن که پیش قسط پرداخت بشه اما من تا اواخر اسفند پول و میتونم جور کنم و طرف راضی نشد و گفت که میره دادگاه و حکم جلب و میگیره خواستم بدونم دادگاه با توجه به اینکه از طریق شورا کار و انجام دادیم و نیم عشر دولتی پرداخت نشد و با شکایت مجدد پرونده دوباره می‌افته به دادگاه یعنی ابلاغیه میاد و رسیدگی میشه و یا قرار صادر میشه و بعد دوباره قسط بندی میشه یا طرف می‌تونه جلب کنه و ببره زندان ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.سازش شما درشورا,توسط دادگاه تایید وگزارش اصلاحی صادر میگردد.پس ازابلاغ گزارش اصلاحی بشما,سازش شما قابلیت اجرا راداردکه هریک ازقسطهای سازشی را پرداخت نکنید فقط برای همان مبلغ جلب صادرمی شودوباپرداخت آن,رفع جلب میشوید مگراینکه درسازش نامه قید شده باشد که هریک ازاقساط رانپرداختید همه بحال تبدیل میشود که دراینصورت باتخلف شما,همه مبلغ بحال وبرای تمامی مبلغ,جلب صادرخواهدشد.