مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت پیش قسط بدهی

سلام ارادت،وقت بخیر،محکوم به پرداخت چک شده ام پیش پرداخت 50 درصد مشخص کردن یعنی 350 میلیون تومان،دیروز اعتراض زدم و تجدید نظر فرستادم که توانایی پرداخت پیش قسط رو ندارم چیکار کنم واقعا ندارم؟رأی قطعی شود آیا زندانی میشوم یا راهی هست؟جواب تجدیدنظر حدودا چقدر زمان میبرد؟سپاس فراوان از لطف و محبت شما بزرگوار

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی طبق رأی دادگاه تجدیدنظر اقساط را پرداخت کنید و اگر پرداخت نکنید امکان صدور حکم جلب وجود دارد.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگه رای قطعی بشه و شما هم پیش قسط رو پرداخت نکنین بله زندان می افتین