مشاوره حقوقی رایگان - آیا فرم تجدید نظر خواهی یک برگ است یا دو برگ

سلام
درخواست اعسارم تایید و حکم صادر ولی حکم صادره گفته یک چهارم دینم را نقدا بدهم در حالی که من در داداخواست گفته بودم که من قدرت نقدی ندارم فقط می توانم قسطی پرداخت کنم حداکثر ماهی یک میلیون تومان . الان می خواهم تجدید نظر بدهم میشه ؟ البته در حکم معسر بودنم را تایید کرده .
و اینکه آیا فرم تجدید نظر خواهی یک برگ است یا دو برگ . چون در فرمی که در سایتها هست جای توضیح نیست . و اینکه چقدر زمان می برد تا جواب بیاد در صورت امکان جواب همین الان .ممنون

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کند آنجا شما را راهنمایی خواهند کرد.اینکه فرم مذکور چند برگ است فی نفسه اهمیتی ندارد.شما می توانید معترض رای بدوی باشید برای اینکار هم یکسری مدارک نیاز است که دفتر خدمات قضایی به شما اعلام میکند.با یک سرچ ساده در اینترنت هم میتوانید اطلاعات لازم را کسب کنین.خود فرم تجدیدنظر خواهی هم فقط یک برگ است.شامل اسامی طرفین دعوی و شماره دادنامه و مرجع صادرکننده رای و تاریخ ابلاغ رای به شماست.ضمایم آنهم بسته به مورد متفاوت است ولی در هر حال یکی از ضمایم رای دادگاه بدوی است که ضرورتا باید باشد.دادن لایحه هم الزامی نیست ولی بودنش بهتر است.حتی خود قاضی دادگاه تجدیدنظر هم نمی تواند به شما اعلام کند که رسیدگی چقدر زمان خواهد برد.کلا دادگاهها پرونده های واصله را بر اساس دفتر اوقات وقت رسیدگی برایشان تعیین میکنند.الان هم بیشتر توسط سیستم کامپیوتری تعیین وقت میشود.بنابراین هیچکس نمی تواند بگوید کار شما در دادگاه دقیقا چقدر طول خواهد کشید.از آن گذشته مدت زمان مذکور با توجه به اعساری که دادید و موضوع پرونده هر چقدر هم طول بکشد اساسا به نفع شماست.چون در مدت مذکور مهلت تامین بدهی را خواهید داشت.