مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام بنده در تاريخ 98/11/30 خوردويی را كه در سايت ... برای فروش گذاشته شده بود را خريداری كردم و چون تجربه اولم بود فردای آن روز به محضر رفتيم و فروشنده وكالت تام داد و كل مبلغ را تحويل گرفت بعد از اينكه برای تعويض پلاک رفتیم مشخص شد كه موتور ماشين تعويض بوده و باز بعد از بردن ماشين برای سرويس به مكانيكی مشخص شده كه ماشين روغن سوزی داره و صفحه كلاج كاملا ساييده شده در صورتی كه فروشنده هم لفظی هم در آگهی سایت اظهار داشت كه به تازگی تمامی موتور تعمير شده و خرجی ندارد، آيا بعد از گذشت ٣روز ميتونم معامله رو فسخ كنم و تمام خرجای که برای ماشين كردم رو پس بگيرم؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فورا فسخ معامله را طی اظهار نامه رسمی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به وی اعلام و سپس دادخواست تایید اعلان فسخ معامله به علت تدلیس داده شود و مطالبه ثمن و خسارات

عادل بابایی

عادل بابایی :

بله امکان فسخ وجود دارد