مشاوره حقوقی رایگان - به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع به 2 سال حبس تعزیزی و رد مال 50 میلیون تومن محکوم شدم

عضو شورا هستم و با دو عضو دیگر جهت پیگیری پرونده ای به طرفیت شورا به دیوان عدالت واداری و وزارت کشور هم سفر شدیم که در این خصوص ماموریت داشته و تمام ارکان لازم باخبر و اطلاع دارند همینطور در بحث مالی و دخل و تصرف هیچ مداخله ای نداشته ام و تنها بعنوان همراهی و انجام وظیفه بوده است

اتهام دیگر مبلغ 20 میلیون تومنی که بعنوان حق الجلسات که این امر با مکاتبه رای شورا و واریز به حساب شورا و همچنین انتقالی از حساب شورا به تک تک اعضا توسط رییس شورا انجام گرفت
این امر از وظایف رییس شورا که انجام محاسبات مالی و ساعات داشته باشند و همینطور خود با اقناع بشخصه مستحق بودن یا نبودن را توجیه میکند

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

سوال مبهم طرح شده پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید در مهلت بیست روز به رای بدوی اعتراض کنید و دلایل اینکه واریزی ها به حساب با اطلاع شورای و ماموریت کاری بوده است اثبات کنید و پرونده را دقیق مطالعه کنید و مواردیکه ایراد دارد در لایحه دفاعیه ذکر کنید باسپاس سیدمسعودحیدری ?

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پرونده مطالعه واعتراض مناسب تنظیم شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما شرح ماوقع رابیان کردید اگر مطابق اظهارات صورت گرفته باشد منع تعقیب صادر می شود