مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی ، درخواست حجر ، خلع ید ، ماده 477

سلام وقت بخیر خدمت وکلای عزیز ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
1- درخواست حجر به چه دردی میخوره؟
2- و جوابی که میاد چیه ؟
3- توی سرپرستی هم اظهار نظر می‌کنه یانه ؟مثلا میگه نیاز به سرپرست داره یانه ؟

مادرم درخواست حجر من و خواهرم رو داده ( هر دو معلولیت جسمی و حرکتی داریم ، من معلولیت شدید خواهرم متوسط و سنمون هم بالای 18 سال هست )
مادرم قبل این درخواستش خلع ید شکایت کرده بود توی مرحله اول خلع ید صادر شد من و خواهرم اعتراض کردیم پرونده رفت تجدیدنظر گفتن چون توی سیستم بهزیستی مادر سرپرست ما هست خلع ید نقص شد و توی رأی هم نوشته شده مادامی که سرپرستی فرزندان رو تعیین و تکلیف ننماید و اگر پدر زنده است به ایشان واگذار ننماید دعوی خلع ید قبول نیست
مادرمم بعد این رأی دیروز دیدم یه پیام اومده از adliran که پرونده شما به شعبه فلان سرپرستی ارجاع شد
امروز رفتم ببینم موضوع چیه
گفتن مادرت اومده درخواست حجر شما رو داده
4- الان مادرم هدفش چیه ؟
5- میخواد بگه من و خواهرم محجور نیستیم نیاز به سرپرست نداریم ؟ ( واقعا قانونی هست این حرفش بجایی میرسه؟)
6- نامه ای چیزی بهش میدن چیکار میکنن؟
7- آیا فقط افراد محجور نیاز به سرپرست دارن؟
خیلی سوال و استرس دارم
بصورت خلاصه وار از این راه به چه هدف هایی می‌تونه برسه؟
8- ممکنه از جواب این درخواست حجر من و خواهرم برای ماده 477 استفاده کنه برای خلع ید که بگه از نظر شرعی و قانونی من و خواهرم محجور نیستیم نیاز به سرپرست نداریم؟ آیا می‌تونه 477 بزنه و تایید بشه پرونده بره تهران یانه تایید نمیشه 477

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را به دقت مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با مشاوره تلفنی و دریافت اطلاعات بیشتر در این رابطه بهتر میتوان نظر داد