مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل و وکالت تعویض پلاک

باسلام. من از بنگاه یک دستگاه تراکتور خریدم که بعد از پرداخت کامل وجه متوجه شدم که این وسیله تا 5سال اقساط دارد و بقول معروف از طریق تسهیلات بانک کشاورزی خریداری شده. و فروشنده بمن وکالت بلاعزل و وکالت تعویض پلاک 3ماهه بمن داده است. آیا من میتوانم این وسیله را قطعی بنام خودم بزنم و یا خیر. لطفا راهنمایی بفرمایید. البته وظیفه بنگاه بود که بمن اطلاع میداد ولی متاسفانه بی اطلاع بودم. تشکر از شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.احتمالا دررهن شرکت یا بانک می باشد ودرصورت دررهن بودن,خیر,ولی ازطریق دادگاه فروشنده راملزم به فک رهن وانتقال سندنمایید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

تا زمانی که سند در رهن بانک باشد و اقساط پرداخت نشود امکان نقل و انتقال وجود ندارد.