مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
خانمم من بدون اجازه من 12 گرم طلا به برادرش داد ولی فکرش را نمیکرد که من متوجه بشوم و بعد از چندوقت که فهمیدم گفت به قراره یه وام بگیره و به روز طلاها را بهت میده گفتم باشه بعد از چندوقت من به 2میلیون نیاز پیدا کردم و اون هم از برادرش گرفت و حالا که برادرش وام گرفته و میخواد پول طلاها را بده میگه اون موقع که 2میلیون بهت دادم طلا گرمی 450 بود والان که طلا گرمی 590 هزار است میگه 2 میلیون اونموقع 5 گرم طلا میشد و 7 گرم دیگه بهت بدهکارم که اینجا من یک میلیون ضرر میکنم خواهشاً راهنمایی کنید حق با کیه ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

یک وکیل

محاسبه بدهي به نرخ روز از حيث قانوني موجه و معتبر نيست ضمن اينكه از نظر شرعي هم گفته اند اضافه بر بدهي تحت هر عنوان اشكال دارد
موارد خيلي محدود مثل مهريه به نر خ روز محاسبه ميشود نه بدهي افراد