مشاوره حقوقی رایگان - کارشکنی در پرونده، اعمال نفوذ در پرونده بنا به هر عناوینی ماه و مانع تراشی

پرونده ای به موضوع ورود به منزل و مسکن دیگری با عنف و تهدید، تهدید، توهین‌ به اشخاص عادی (فحاشی استفاده از الفاظ رکیک و زشت) در دادسرا
شدیم پرونده جهت رسیدگی به شعبه از دادیاری ارجاع و رسیدگی شد دادیار نه‌ از شاکی ونه ازشهودبه درستی تحقیق نکرده انداصلامواجه حضوری بین متهمین وشاکی وشهودانجام نداده اندوعلیرغم وجودشاهدعینی 2نفرمرد ودلایل موجه دادیار به نفع متهمین رای صادر نموده اند چون دادگاه ودادسرادریک‌ساختمان هستند وکلا5تاقاضی آنجا مشغول به کارند به نوعی باهم هماهنگ و هوای همدیگررادارندبدین صورت که هرچند دلایل موجه،مدرک ومستندات وجود داشته باشد هیچ وقت دادگاه قرارهای صادره منع یاموقوفی تعقیب دادسرارانقض نمی کندجزموارمحدودی که به نوعی خاص هستند یعنی آشناوسفارشی،یکی از بستگان متهمین کارمندشعبه ی اجرااحکام دادسرای که ازبدوارایه شکایت متهمین به نامبرده حضوری وشفاهی مراجعه وکاملاهوای آنها را داشته است مکالمات تلفنی وی بامتهمین پیمان پیامک های ارسالی ازطریق استعلام ازمخابرات قطعا موضوع را اثبات می کندعرض کردم مدام قاضی شعبه از مامی خواستند رضایت دهیم حتی فامیل نامبردگان دراجرای احکام به افرادی شخصازنگ زده بودند و سفارش کرده بودند به منزله بیایندورضایت ماراجلب کنند وان اشخاص آمدند وصراحتاگفتندماازطرف آقای .......(کارمند دادسرا)آمده این برای جلب رضایت که مایه نوعی مراتب مخالفت خویش رااعلام کردیم روزرسیدگی که هردو متهم حضورنداشتندآن کارمند را عینا مشاهده نمودیم که به دفتر شعبه مراجعه نمودند لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام میتوانید دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به سرپرست مجتمع قضایی مربوطه اعلام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود ابتدا به سرپرست محترم مرجع قضایی مراجعه نمایید