مشاوره حقوقی رایگان - شروط برای عدم خیانت و ازدواج موقت زوج

سلام
خانمی 33 ساله هستم
در 17 سالگی ازدواج و بعد از چندماه به علت خیانت همسر و داشتن زن صیغه ای و ضرب و شتم و اختلالات روانی ، اقدام به جدایی و طلاق نمودم
در حال حاضر قصد ازدواج با آقایی رو دارم که برای خواستگاری امدن و استراب اتفاقات گذشته من باب خیانت و صیغه کردن رو دارم
آیا شروطی هست که باعث بشه این اتفاق از طرف زوج نیوفته واگر افتاد در صورت جدایی زوجه دچار ضرر های نشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما میتوانید در عقدنامه ، شروط خود را ذکر نمایید
و وکالت در طلاق اخذ نمایید
و

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
ازدواج موقت در جایی ثبت نمی شود و ازدواج دایم نیز از موجبات حق طلاق برای زوجه است.
توصیه بنده این است که حتماً وکالت در طلاق از زوج بگیرید.
مشاوره قبل از ازدواج هم بسیار موثر می باشد