مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

سلام وقت بخیرمستاجر من یکی دوساله بدون رفتن به بنگاه توافقی اجاره رو تعیین ودریافت میکردم الان 8 ماه ازش خواستم خونه رو تخلیه کنه هر ماه نبود خونه رو بهونه میکنه الانم دوماه دیگه فرصت خواست باید ببرمش بنگاه بنویسه خونه رو در فلان تاریخ تحویل میده یا راهنماییم کنید تعهدی بگیرم که بتونم در زمان تعیین شده در هر صورت خونه رو تحویل بگیرم ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

حتما قرارداد کتبی دستنویس یا بنگاهی بنویسید و تعهد بگیرید در فلان تاریخ تخلیه خواهد کرد و در صورت دیرکرد مبلغ ... وجه التزام روزانه باید بده

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما همین الان هم می توانید حکم تخلیه بگیرید نیازی به تعهد نیست