مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به پرونده تصادف

باسلام وخسته نباشید نزدیک 15روزهست یک ماشین تاکسی اینترنتی کرایه کردیم متاسفانه یک لحظه از جاده خارج شد خانمم سه دنده کمرش شکسته عمل کردن پلاتین گذاشتن پزشک قانونی 4 ماه طول درمان داده همه کارهای پاسگاه وحتی جواب پزشک قانونی هم به پاسگاه ارسال شده نیروی انتظامی خیلی زحمت کشیدن بهم گفتن پرونده را به دادگاه میفرستیم الان یک هفته گذشته اما هیچ خبری نشده کسی هم نداریم مراقبش باشه خودم به خانمم میرسم مستاجرم به قران هیچ پولی ندارم واسش خرج کنم موندم چکار کنم صبح تا شب باید پیشش باشم نمیتونم حتی برم سر کار میخواستم بدونم کی دادگاه به پرونده ما رسیدگی میکنه چقدر طول میکشه دادگاهی آیا بخاطر طول درمانش هست وچگونه دیه تعیین میشه آیا بیمه یک مقدار هزینه با ما میدهد چون بقران پولی ندارم واسه خانمم خرج کنم موندم ممنون میشم اگه یه راهنمایی کنید خدا ازتون راضی باشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دیه مشخص شود و دادگاه تشکیل شود سپس برای دریافت اقدام کنید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

بیمه به صورت علی الحساب فعلا پرداختی نخواهد داشت