مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

باسلام پدر من فوت کرده و دو دختر و دو پسر هستیمو یک خونه ویلایی سه طبقه داشته الان مادر و یک برادرم در یک طبقه ساکن هستن و یک خواهرم در طبقه دیگر الان یک طبقه دیگه دست مستاجر هستش و من و برادرم که خارج از کشور هستش خواهان پول پیش و اجاره اونجا هستیم ولی برادر و مادرم از دادن سهمی که میخوایم ممانعت میکنن و میگن هیچی بهتون نمیدیم و با بزرگ خانواده هم صحبت کردیم باهاشون اما کنار نمیان لطفا راهنمایی کنید که چکار باید انجام بدیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دادخواست تقسیم ترکه از طریق دفاتر پیشخوان به ثبت برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا درخواست
دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید تا سهم الارث دهر پخدام از ‌ورثه مشخص گردد