مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خودرو

باعرض سلام بنده در تاریخ 1.12.98 ماشین 405 خریدم و قولنامه دستی نوشتیم ولی به دلیل اینکه سرویس بانک قطع بود پول کامل داده نشد و ماشین در پارکینگ موند تا روز شنبه ماشین یه چندتا ایراد جزئی داشت که اونارو بهم گفت من شنبه ماشین تحویل گرفتم و دوشنبه رفتم که اون ایرادات جزیی رو درست کنم که ناگهان مکانیک شانسی دید که سیلندر از پشت چاک داره و من به فروشنده زنگ زدم‌ که گفت نمیدونم فلان و مبلغ 3میلیون هم از پول چک دادم برای 5روز دیگه الان من باید چیکار کنم دقیقا 7میلیونم خرج ماشین هست

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
اگر باشما قرارداد را فسخ نميكند بايستي
١-به شوراي حل اختلاف مراجعه كنيد و از طريق كارشناسي تامين دليل، تعيين خسارت وبراورد وضعيت خودرو را نماييد( يعني كارشناس وضعيت فعلي خودرو وايرادات را بنويسد و براساس آن ارزگذاري كند )
٢-اظهارنامه مبني بر فسخ معامله بلحاظ ايرادات مبيع براي فروشنده بفرستيدو اعلام فسخ معامله را بكنيد
٣-بعداز ٤٨ ساعت دادخواست تنفيذ فسخ ومطالبه ثمن پرداختي را بدهيد

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

فسخ فوری بدلیل خیار عیب البته اگرخیارات اسقاط نشده باشه