مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
من چند روز پیش از کسی ماشین اجاره کردم و در قبال کرایه ماشین مبلغ 3 میلیون تومان به عنوان ودیعه و سفته و کارت شناسایی در اختیار طرف مقابل گذاشتم. بعد از اتمام مدت اجاره خودرو کلیه مدارکی را که داده بودم به من برگشت داده شد زمان تحویل گرفتن ماشین از بنده ولی مبلغ 3 میلیون تومان ودیعه طبق صحبت بعد از مدت 5 روز قرار بود به کارت من واریز شود. ولی این اتفاق صورت نگرفته. و من در قبال این 3 میلیون تومان فقط همون فیش واریزی رو دادم که پول رو ریختم به شماره حسابی که بهم دادن و گفتند که همین فیش واریزی خودش مدرک هستش.
الان دیگه شمارهاشون خاموش و هیچ راه ارتباطی با اونها ندارم. و چون از طریق اگهی اپلیکیشن ... پیدا کرده بودم به اونها گزادش دادم و شرکت گفت شما شکایت کنید از این طرف و ما هرگونه همکاری لازم با این تخلف رو با شما انجام میدیم.
حال میخواستم ببینم که

1 - آیا امیدی به برگشت این پول با وجود داشتن فقط همان فیش واریزی به حسابی که گفته بودن هست یا نه؟؟

2 - آیا خود فیش واریزی مدرکی به حساب میاد؟؟

3 - من باید چه کاری انجام دهم که سریعا اول برخورد بشه با این افراد و بعد از اون هم به پولم برسم

اهان البته مبلغ پانصد هزار تومان هم نقدا به خاطر بیعانه ارسال ماشین از بنده دریافت کردن که ماشین رو میخوام و کنسل نمیکنم .. که قرار بود اون رو هم با همین 3 میلیون به من بدهند که دیگه متاسفانه همچین اتفاقی افتاد
اگر میشه یه کمک به بنده توی این زمینه و سوالاتم بدهید با تشکر فراوان

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام رسيد بمنزله پرداخت است و جاي نگراني نيست .چون مبلغ زير بيست ميليون است بايد دادخواست خودراازطريق دفاترخدمات قضايي مطرح كنيدو به شوراي حل اختلاف ارجاع ميشود .