مشاوره حقوقی رایگان - خیانت مادر در حق فرزند

با درود
سلام بنده پدرم را سال 69ازدست دادم
و ایشون صاحب سه دستگاه تریلی وکمرشکن بودند و خانه و بنز سواری
که تمام به نام مرحوم پدر عزیز بود
وبس از فوت ایشون تمام مسائل ناپدید
شد بدلیل اینکه ما هفت فرزند پنج پسر دو دختر، که اون زمان ما محله ی ولیعصر منیریه منزل داشتیم و قصد رفتن به پاسدارن وفروش منزل ما همه در محضری جمع شدیم ملک پدری رو که شش عدد سند منگوله دار جدا جدا داشت هرکدام یک دانگ یک دانگ و زدیم به نام مادر مون و امروز روز مادرمون منزل رو زده به نام دوبرادر کوچکم و اون دوتا هم گمون کنم فروختند یا اجاره دادن چون من تهدید کردم به اینکه میام اتاقم رو تصرف میکنم که اشتباه کردم‌چ‌ون واقعا برام مهم نبود چیکار کنم؟ اما حالا کارد به استخوان رسیده و اینها ترحم بر پلنگ تیز دندان ستم باشد ...
عذر خاهی از حضورتان سروران عزیز
اگر امکان داره بدونم قانون برای چنین رفتارهای ظالمانه قطعا تدبیر دارند
بنده حقیر راهنمایی استدعا دارم بدرودوپیروز باشید
یاعلی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما میتوانید پیگیری نمایید
و با توجه به وکالتنامه که شما داده اید باید طبق قیمت روز ثمن معامله را به شما بدهند
زیرا داشتن وکالتنامه دلیل مالکیت وکیل محسوب نمیشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
و با التفات به وکالتنامه اعطایی از جانب شما، باید طبق قیمت روز، حساب ایام وکالت به عنوان ثمن معامله به شما پرداخت شود‌.