مشاوره حقوقی رایگان - عدم عقد قرارداد کار و عدم رعایت نکات ایمنی و بهداشت در کارگاه ساختمانی

با سلام اینجانب دو ماه است که در کارگاه یک شرکت ساختمانی به عنوان مسئول hse مشغول بکار هستم که متأسفانه تا بحال از عقد قرارداد کار طفره رفته اند و توسط رئیس کارگاه و پرسنل موارد ایمنی و بهداشت فردی و عمومی صورت نمیگیرد ، خواهشمندم بفرمائید غیر از اداره کار آیا مرجعی برای رسیدگی شکایات موارد hse ایمنی و بهداشت وجود دارد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

شکایت به دلیل عدم رعایت ایمنی و بهداشت در کارگاه قرارداد نبستن با کارگر عدم رعایت ایمنی و بهداشت در کارگاه ایمنی محیط کارگاه بهداشت محیط کارگاه قرارداد کار کارگر کارفرما