مشاوره حقوقی رایگان - ادعای فروش ارزان

سلام زمینی رو با قولنامه خریداری نموده ام در قولنامه قید شده سند توسط مالک اصلی انتقال یابد. ولی بعد از یکماه که من توسط فروشنده با اختیاری که از مالک اصلی داشته وکالت کاری گرفتم. در حال حاضر مالک اصلی ادعا کرده زمین رو ارزون فروخته است و الان پشیمان هست. لطفا راهنمایی بفرمایید چیکار کنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ادعای غبن وفسخ معامله مالک اولی خللی به بیع شما با دومی وارد نمیکند وشما مالک هستید واگر وکالت انتقال سند را دارید برویدمحضر ملک رابنام خود کنید ودرصورت عدم وکالت,دادخواست الزام به تنظیم وانتقال سند راثقدیم دادگاه نمایید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

طبق ماده 10 و 223 قانون مدنی اصل برصحت و لزوم قراردادها است . تا زمانی که خدشه ای به مبایعه نامه وارد نشده و از سوی دادگاه فسخ و یا ابطال قرارداد اعلام نشده است قرارداد به قوت خود باقی است
می توانید با وکالت نامه ای که دارید سند را به اسم خود انتقال دهید.