مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مجازی

سلام خسته نباشید
من پیجم و گذاشتم برای فروش بخاطر نیاز مالی یک نفر درخواست داد قرار شد پول بریزه رمز و بهش بدم منتهی چون اطمینان نداشت خودم گفتم اول رمز و میدم بعد بهم پول بده وقتی رمز و خودم دادم وارد پیج شد همه چی رو تغییر داد دسترسی من از پیجم قطع شد هیچ پولی هم به من نداد بلاکم کرد ایشون افغانیه
شماره موبایل مادرش و دارم یک شماره تلفن هم ازش دارم که دوستش ادعا میکنه مال اونه
قانونی میتونم حقم و بگیرم؟

پاسخ ها :

خرید و فروش پیج مجازی