مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن

سلام من یک پراید اقساطی خریدم بعداز اتمام اقساط طرف برام سند نزد حالا میگه 5میلون دیگه باید بدی که سند بزنم آیا میشود از راه قانونی کاری کرد یا این پول زور رو باید بدم ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
من تمام اقساط رو از کارت استفاده کردم و رسید دیگه ای ندارم. فقط پول و تو مغازش کارت کشیدم میشه کاری کرد یا نه

پاسخ ها :

یک وکیل

نمي تواند فراتر از مبلغ تعيين شده قبلي تقاضا كند
دادخواست الزام فروشنده به انتقال رسمي خود رو به دادگاه بدهيد
اگر ماشين در تصرف شما نيست اضافه برخواسته فوق (انتقال رسمي) تحويل خود رو خسارات دادرسي را هم
در داد خواست قيد كنيد