مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نمای ساختمان

منزل ما در یک آپارتمان 6 طبقه 17 واحدی است که نمای شمالی آن از کوچه دید دارد و نمای جنوبی از داخل حیاط دید دارد. بعضی همسایگان واحد جنوبی تراس خود را بدون هماهنگی با مالکان دیگر با شیشه بسته اند. آیا از لحاظ قانونی اجازه اینکار را داشته اند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تراس جزء قسمت اختصاصی است و جزء مشاعات نیست. بنابراین مالک واحد می‌تواند هر اقدامی انجام دهد.