مشاوره حقوقی رایگان - اثبات آلزایمر قبل از فوت

پدر بنده قبل از فوت به دلیل شخصی و با رضایت شخصی یکی از آپارتمانهای خود را به نام من صلح عمرا (در دفتر خانه اسناد رسمی) زد و قبل از وکالت تام الاختیار کلیه اموال و امور خود را نیز به من داد ، متاسفانه بعد از چهار ماه به دلیل عفونت خون فوت کرد بعد از 18 ماه مادر به مدعی آلزایمر پدر قبل از فوت شده و ادعای باطل بودن این سند قطعی خانه را میکند. پدر یک دوره در سال 96 دارویی برای پیشگیری از آلزایمر مصرف میکردند و یک عکس سی تی اسکن دارند که پزشک معالج گفته بود مغز در حال کوچک شدن هست اما ! هیچ گونه مدرکی یا گواهی دال بر آلزایمر پیشرفته محجوریت صادر نشد . پدر تا آخرین روز مانند افراد عادی زندگی میکردند شاهدین موجود هستند و اینکه من اگر قصد کلاهبرداری داشتم با همان وکالت تام الاختیار آپارتمان را می فروختم و یا ادعا اغفال پدر ، ایشان را وادار به سند قطعی میکردم نه صلح عمرا! و اینکه من بعد از 16 ماه تازه سند قطعی گرفتم و در همان آپارتمان ساکن هستم ! اینها دلایل کافی برای اثبات عدم اغفال و کلاهبرداری نیست ؟ و اینکه پدر حتی حقوق بازنشستگی و کلیه امور شخصی را خودشان انجام میدانند! چطور محجور بوده یا آلزایمر داشته که توان تشخیص امضای اسناد مهمی چون وکالت تام الاختیار و سپس صلح عمرا را نداشته است؟ آیا مادر به گفته خودش میتواند سند قطعی را بعد از گذشت 18 ماه از فوت پدر باطل کند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر.مادرابتدا باید دادخواست اثبات حجرپدر رابه دادگاه بدهد ودلایل قوی برمحجور وناتوانی ذهنی پدر راارایه نماید وپزشکی قانونی مدارک رابررسی کندوسپس دادگاه وقتی به یقین رسید,حکم حجر وتاریخ محجوریت را صادر وپس ازقطعی شدن رای,اگرتاریخ حجرقبل ازمعاملات مذکوربوده می تواند باطل کند والاخیر.