مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو همسایه

سلام من ساکن آبادان هستم مدت ها هست همسایه ما دو خودرو فرسوده و دود زا خاور داره ،که یکی از آنها رو دقیقا مقابل درب منزل ما پارک می کند و علاوه بر سد معبر که رفت آمد ما رو به منزل سخت کرده هر روز صبح که آن را روشن می کنه دود سیاه وارد منزل ما می کنه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم و عکس بگیرید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
از طریق شهرداری نیز می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم هنگامی که دود سیاه �‌دهد با پلیس 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود از طریق شورای حل اختلاف نیز تامین دلیل کنید و سپس مبادرت به طرح دعوی مزاحمت و ممانعت از حق‌نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت مزاحمت تامین دلیل و بعد شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا دلایل و مستندات جمع آوری نمایید سپس می‌توانید شکایت کنید