مشاوره حقوقی رایگان - وصول طلب از بدهکار

با سلام
اگر تاریخ چک واسه سال 1401 باشه ولی در سال 1402 برگشت بخوره و شخص بدهکار طلبکارهای دیگر هم از قبل داشته باشه و ملکش توقیف شده باشه من الان شکایت کنم طلب طلبکارها بر اساس اولویت چک برگشتیها وصول میشه یا بر اساس اولویت زودتر شکایت کردن؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طلبکاران بدون حق تقدم بر اساس تاریخ شکایت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی که زودتر مالی را توقیف کرده باشد او ابتدا استیفا می‌نماید