مشاوره حقوقی رایگان - تهدید پیامکی بدهکار

سلام.
بنده يک سال و یک ماه قبل به فردي مبلغي را قرض داده ام که فيش واريزي موجود است. ايشان مبلغي از پول را پس نداده اند و الان به دليل اين که بنده زنگ و مسيج ميزدم و درخواست پولم را داشتم، بنده را از طريق خط 0912 خودشان تهديد کرده اند که اسکرين شات مربوط به تهديد هم موجود است. آيا ايشان مي توانند به سبب اين که بنده پيگير پولم بودم و به ايشان زنگ و مسيج ميزدم از بنده شکايت کنند؟
با تشکر.

پاسخ ها :

رضا طالبی دادوکلایی

جناب آقای رضا طالبی دادوکلایی :

در صورتی که در پیامک های ارسالی جرمی مرتکب نشده باشید خیر مگر اینکه رفتا شما مزاحمت تلفنی تلقی گردد که این مورد نیز بعید می نماید.