مشاوره حقوقی رایگان - حضور در جلسه واخواهی

با سلام.حکم به نفع بنده شده وطرف واخواهی داده سوال من اینه اگر قاضی قبول کنه مدارک اون رو من هم به جلسه دعوت میکنه دیگر چون محتویات پرونده رو دیدم کاملا دروغ و مدرک اثبات دروغاش رو دارم.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله شما نیز دعوت به رسیدگی خواهید شد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام در جلسه واخواهی ، شما را چون خواهان دعوی اصلی هستی دعوت میکنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله جلسه رسیدگی به واخواهی هر دو طرف در جلسه حاضر می شوند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورتی که واخواهی مورد قبول واقع شود مجدد جلسه رسیدگی گذاشته شده و طرفین می‌توانند دلایل خود را مطرح کنند