مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه فوری مستاجر

سلام و خداقوت به وکلای زبردست دادراه.
کمک عاجل میخواهم.
بنده میخواهم به منزل خودم که قرارداد اجاره اش 30ام تمام می شود بروم.
اما مستاجر ابتدا گفت 5 ام و سپس میگوید خانه پیدا نکرده و دو هفته دیگر می رود در حالی وسایل بنده بی جا و مکان مانده ایشان خانه را تخلیه نمی‌کند.
چگونه بدون طی کردن فرآیند دادخواست و ... میتوان در کمتر از سه روز حکم تخلیه ی خانه را گرفت؟ راهی هست؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اول اظهارنامه دوم دادخواست تخلیه فوری و دستورموقت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین امکانی وجود ندارد
می توانید دا‌دخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به صورت سه روزه نمی‌توانید مستاجر را تخلیه نمایید

اگر قرارداد شما شرایطش را داشته باشد می‌توانید درخواست دستور تخلیه نمایید

در غیر این صورت می‌بایست درخواست حکم تخلیه داشته باشید