مشاوره حقوقی رایگان - امکان نقض دادنامه صادره از دیوانعالی کشور

سلام.
یکسال پیش دیوانعالی رای تجدیدنظر رانقض نموده و رای بدوی را ابرام نموده است.
زمان اجرا بدلیل اینکه دادنامه بدوی نسبت به یکی ازطرفین غیابی بوده توسط یکی ازخواندگان واخوهی صورت گرفت و اجرا متوقف گردید.
واخواهی پذیرفته شد وتوسط بدوی بااستدلال اینکه دلیل خاصی نداشتن و قبلا رسیدگی ماهیتی توسط دیوانعالی کشور صورت گرفته ودادنامه …شعبه..دیوان صادر شده رد شده است.
واخواه تجدیدنظرخواهی نموده ‌وپرونده به همان شعبه تجدیدنظرکه قبلا رای آن توسط دیوان نقض شده است ارجاع شده است.
روند ثنا مشاهده کردم دادگاه تجدید نظر طی شماره…قرارنهایی صادر وکسر از آمار
‌قرار به هیچ یک ازطرفین ابلاغ نشده است.
با مراجعه به شعبه موضوع ابلاغ ومحتوای قرار را جویا شدم.
دفتر شعبه اعلام کرد هرقراری ابلاغ نمیشود
‌وپرونده را بایدبه دیوان بفرستیم
ایا ازلحاظ قانونی تجدیدنظر بدون درخواست طرفین خودش میتواند به دیوان ارجاع دهد؟
دفترشعبه فرمودند قاضی با توضیح دستور ارسال پرونده به دیوان را داده اند.
سوالم اینجاست کسی میتواندحدس بزندموضوع چیست؟
ایا دیوان میتواند مجددا دادنامه ونظر قبلی خود را نقض کند؟یادادنامه جدیدی صادرنماید
ایا تجدیدنظر ایراد شکلی گرفته است؟
ایا پرونده بدلیل اظهار نظر قبلی دادرس تجدیدنظر به دیوان فرستاده شده؟
اگرقرار رد واخواهی یا… شده بود یا امتناع ازرسیدگی چه لزومی دارد مجددا پرونده به دیوان ارسال شود.
ممنون وسپاسگذار

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در این موضوع می بایست وکیل دادگستری انتخاب نمایید با مطالعه پرونده موارد مشخص شود

فردین تیموری

جناب آقای فردین تیموری :

سلام
نرخ دیه در سال 1402 مبلغ 900 میلیون تومان است که 6 هزارم آن معادل 5/400/000 تومان می شود.